نشست هیئت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی استان لرستان با تأکید بر تقویت نظام رتبهبندی برگزار شد
نشست هیئت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی استان لرستان با تأکید نائبرئیس هیئت بر تقویت نظام رتبهبندی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی استان و در معرض نگاه افکار عمومی قراردادن رتبهبندیها، برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، در این نشست که روز یکشنبه، 2 بهمنماه، با حضور اعضاء، در اتاق جلسات حوزه ریاست دانشگاه لرستان برگزار شد دکتر اسماعیل رُکرُک، نائبرئیس هیئت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی استان لرستان گفت: «نظام رتبهبندی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی استان لرستان، بایستی، پس از ارزیابیهای تخصصی، در معرض نگاه و قضاوت افکار عمومی بهویژه دانشجویان قرار گیرد».
دکتر رکرک، تصریح کرد: «ارزیابی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی استان لرستان، باید برپایه شاخصهای بهطور کامل تخصصی، صورت گیرد».
وی، افزود: «هر دانشگاه و مرکز آموزش عالی میبایست بداند در مقایسه با سایرین، از نظر شاخصهای هیئت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی استان، چه رتبهای دارد».
دکتر اسماعیل رکرک، تصریح کرد: «هدف نهایی، آن است کیفیت دانشگاهها و مراکز آموزش عالی، ارتقاء یابد».
عضویت دانشگاه آزاد اسلامی؛ تقویت همگرایی نظام آموزش عالی استان
دکتر علیحیدر نصرالهی، دبیر هیئت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی استان لرستان در این نشست خبر داد با ابلاغ وزارت علوم، زینپس، نماینده دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان نیز عضو هیئت خواهد بود.
دکتر نصرالهی، عضو شدن نماینده دانشگاه آزاد اسلامی در هیئت را اقدامی سازنده در راستای افزایش همگرایی و همافزایی نظام آموزش عالی استان از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دولت سیزدهم دانست؛ زیرا بخشی از دانشجویان در دانشگاه آزاد اسلامی در حال تحصیلاند.
وی از رؤسای دانشگاهها و مراکز آموزش عالی استان لرستان خواست هر کدام، شورای نظارت و ارزیابی دانشگاههای خود را تشکیل بدهند و در چیدمان ترکیب شوراهای دانشگاهها، از صاحب نظران آموزشی و پژوهشی استفاده شود.
دبیر هیئت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی استان لرستان از رؤسای دانشگاهها و مراکز آموزش عالی استان لرستان خواست گزارش جامع و تحلیلی درباره وضعیت دانشگاه خود را برپایه دیدن نقاط قوت و ضعف و ترسیم چشمانداز آینده با رویکرد تحلیلی، پیش از پایان سال جاری، تهیه و به هیئت استانی، ارائه کنند.
دکتر نصرالهی، تصریح کرد نشستها بهصورت منظم برگزار و در هر نشست، گزارشهای ارزیابی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی استان لرستان، با هدف تقویت تلاشها برای رفع نقاط ضعف و ارتقای کیفیت، ارائه میشوند.
گفتنی است گزارش ارزیابی و نظارت درباره عملکرد دانشگاه فنی و حرفهای استان لرستان و مراکز غیرانتفاعی آموزش عالی استان، ارائه شد.
تربیت تکنسین ماهر برای کشور
دکتر عبدالصمد حمیدی، رئیس دانشگاه فنی و حرفهای استان لرستان، در این نشست حضور داشت و گزارش کامل و جامعی از دانشگاه فنی و حرفهای استان لرستان، ارائه کرد.
وی، تصریح کرد رسالت اصلی دانشگاه فنی و حرفهای، تربیت نیروهایی است فنی برای خدمت به کشور که «تکنسین ماهر»، محسوب میشوند.
دکتر حمیدی، آمار داد در استان لرستان، دانشگاه فنی و حرفهای، تعداد پنج آموزشکده (دانشکده) فنی و حرفهای دارد که آموزشکدهها، تکجنسیتی و تمام وقتاند.
وی توضیح داد در سراسر کشور، دانشگاه فنی و حرفهای، بیش از 200 هزار دانشجو دارد.
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای استان لرستان، این نکته را بیان کرد که 80 درصد آموزشهای این دانشگاه، از نوع «کارگاهی» است.